Hiki i kēia kaʻina hana lapaʻau ke ʻike i nā ʻiʻo, nā tendons, a me nā ʻāpana o loko e hopu i ko lākou nui, ke ʻano a me nā ʻeha pathological me nā kiʻi tomographic manawa maoli. _illustration Albatross ʻeleʻele ʻO ka albatross ʻeleʻele ( Thalassarche melanophris ) he manu kai nui o ka ʻohana albatross Diomedeidae. ʻO kēia ʻano ʻano ka lālā laha loa a maʻamau o kona ʻohana.
ʻAi kēia albatroz i nā iʻa, hee, crustaceans, carrion, a me hoʻololi hou ʻia ka papa inoa helu kelepona mai ka honua holoʻokoʻa nā kiola lawaiʻa. ʻaihue pū lākou i ka ʻai mai nā ʻano ʻano ʻē aʻe. albatroz_scientific_illustrations ʻO ka hana hou ʻana o Turbellaria No ka phylum Platyhelminthes ʻo Turbellaria. Ua ʻike ʻia lākou ʻo nā ilo palahalaha. He mau hermaphrodites lākou a hiki ke hoʻohua i ka wahine. Hoʻopili ka nui o nā turbellarian iā lākou iho ma ka mahele transverse a i ʻole ka longitudinal, a ʻo nā mea ʻē aʻe, ʻoi aku ka nui o nā acoels, hoʻohua hou ma ka ʻōpuʻu.
Eia nō naʻe, loaʻa iā lākou ka hānau keiki. turbellaria_flatworm_scientific_illustrations ʻO nā mea hoʻopaʻa kino Hoʻohui mākou i nā mea hoʻokipa CD84, CD150, CD244, CD46 a me CD112 i kā mākou hōʻiliʻili. He ʻāpana lākou o ka pūʻulu o nā mea hoʻomaʻamaʻa immune i loaʻa ma ka membrane cell o nā lymphocytes a me nā cell immune ʻē aʻe. Hoʻomaka ka pane immune i ka wā e hoʻopaʻa ai lākou i kahi mea kikoʻī ma ke ʻano he cytokine.