e)- Phetoho ka Potlako: bafetoleli ba rona ba lula ba etsa bonnete ba hore ba nahana ka litlhoko le ho fana ka phetolelo kapele. f)- Sireletsehile le Lekunutu: Haeba u tšoenyehile ka ts'ireletso ea data, ha ua lokela ho latela melaoana ea lekunutu e thusang ho boloka lintho li bolokehile ebile li le lekunutu. Ikopanye le rona nako efe kapa efe, letsatsi lefe kapa lefe, re mona molemong oa hau feela! Ho fumaneha ha phetolelo ea Thai ho ka u pholosa haholo mathateng afe kapa afe a ka bakoang ke ho se utloisisane.
Ho fihla ho litsebi ho thusa ho sebetsa ka botsitso 'me bafetoleli ba Reka Lenane la Linomoro Tsa Mohala rona ba teng ho u thusa ka liphetho tse holimo, ho tlosa pherekano ka phetolelo e nepahetseng. Hobaneng o Lokela ho Tsetela ho Phetolelo ea Sepotoketsi ho Chennai? Na ua tseba hore Sepotoketsi ke sebaka se tsebahalang haeba u batla ho theha khoebo e atlehileng ea tekheniki? Ha se feela lefapheng la tekheniki, likhoebo tsa liindasteri tse fapaneng joale li ea 'marakeng ona.
Likhoebo lia tseba hore ho fana ka litšebeletso ho ba lumella ho fumana bafetoleli ba khethehileng ba nang le tsebo, ba bolokang nako, 'me ba tsepamisitse maikutlo ho litharollo tse kholo. Likhetho tsa ho atolosa khoebo li tlameha ho amohela haholoanyane 'me li kenyelle litaba tse tebileng tse lumellang kholo e ntle. U tlameha ho sebetsa ka mekhoa ea maano kaha ke e 'ngoe ea litsela tsa bohlokoa tsa ho holisa khoebo ea hau.
Ho tsamaisana le lebelo ho bohlokoa 'me
-