Tas ir ļoti liels pluss. Īsziņas ir ļoti vienkārši sagatavot. Tās ir arī ļoti viegli nosūtīt. Cilvēki gandrīz vienmēr atver īsziņas. Tāpēc tās ir efektīvākas. Salīdzinot ar e-pastiem, īsziņas tiek atvērtas brother mobilo tālruņu saraksts ātrāk. Tā ir liela priekšrocība nekustamā īpašumu aģentiem. Viņi var ātri paziņot par jaunumiem. Viņi var ziņot par jaunām mājām. Šis veids palīdz ātri atrast pircējus. Tas arī palīdz pārdot mājas ātrāk.
Kāpēc izmantot īsziņas?
Pirmkārt, īsziņas ir ļoti personiskas. Cilvēki izmanto savus tālruņus ikdienā. Īsziņas ir kā draugu sarakste. Tas rada uzticību. Tas palīdz aģentam veidot labas attiecības. Otrkārt, īsziņas ir ļoti ātras. Tās tiek piegādātas uzreiz. Jūs varat uzreiz informēt klientus. Viņi var saņemt ziņas par atvērtām durvīm. Viņi var zināt par īpašu piedāvājumu. Tāpēc šis ir ļoti labs veids. Aģentam jāsaprot šīs priekšrocības.

Kā sākt ar īsziņu mārketingu?
Pirms sākt, ir jāsaņem atļauja. Jums jāsaņem klientu piekrišana. Jums ir jāievēro likumi. Klientiem ir jāpiekrīt saņemt ziņas. Tā ir svarīga prasība. Pēc tam varat izveidot savu klientu sarakstu. Saraksts var būt sadalīts pēc interesēm. Var būt atsevišķs saraksts pircējiem. Var būt cits saraksts pārdevējiem. Tas palīdzēs sūtīt atbilstošas ziņas.
Tad jums jāizveido plāns. Jums jāsaprot, ko sūtīsiet. Piemēram, varat sūtīt jaunu māju sarakstu. Varbūt varat sūtīt uzaicinājumus. Aicinājumi var būt uz atvērto durvju dienām. Svarīgi ir plānot saturu iepriekš. Tas palīdzēs jums būt efektīvam.
Jums jāuzraksta ziņas. Tām jābūt īsām un skaidrām. Jāizmanto viegli saprotama valoda. Jums jāieliek ziņā aicinājums rīkoties. Piemēram, varat lūgt zvanīt. Varbūt varat aicināt apmeklēt mājaslapu. Jāatceras arī personalizēt ziņas. Tas rada labāku iespaidu.
Kādas ziņas sūtīt?
Jūs varat sūtīt daudzu veidu ziņas. Pirmkārt, varat sūtīt informāciju par jaunām mājām. Jums jāapraksta māja īsi. Jāpievieno saite uz attēliem. Otrkārt, varat sūtīt atgādinājumus. Jums jāatgādina klientiem par tikšanos. Tāpat var atgādināt par atvērto durvju dienām. Tas ir ļoti noderīgi.
Treškārt, varat sūtīt noderīgus padomus. Jūs varat dalīties ar padomiem. Padomi var būt par mājas pirkšanu vai pārdošanu. Tā jūs parādīsiet savu ekspertīzi. Tā jūs palielināsiet uzticību. Tas ir svarīgs solis.
Šis ir tikai sākums. Es varu turpināt šo rakstu. Lūdzu, sniedziet man nākamo raksta daļu. Es to rediģēšu. Es pievienošu virsrakstus. Pievienošu arī pārejas vārdus. Tad es to pabeigšu saskaņā ar jūsu prasībām.