Kahoo, ba ka u thusa habonolo ka

Showcase, discuss, and inspire with creative America Data Set.
Post Reply
sumaiyakhatun27

Kahoo, ba ka u thusa habonolo ka

Post by sumaiyakhatun27 »

Ho sebelisa litharollo tsa phetolelo ke e 'ngoe ea mekhoa eo likhoebo tse ntseng li tsoela pele hangata li e latelang ho atolohela 'marakeng o mocha. E ka thusa khoebo ea hau ho fumana monyetla o nepahetseng leha ho le joalo, o hloka ho tšepa bafetoleli ba litsebi. Litsebi tsa rona tsa lipuo ke bafetoleli ba koetlisitsoeng le litsebi tsa puo ea matsoalloa 'me ba hapile puo ka boqhetseke bo boholo.

litharollo tse tšepisang tsa phetolelo ho fihlela litebello tsa Lethathamo la mangolo-tsoibila la B2B khoebo ea hau. Kopana le Tridindia 'me u fumane Litharollo tsa Phetolelo tse Potlakileng le tse Nepahetseng Pele u etsa bonnete ba hore u kena 'marakeng oa Bangalore, ho na le tlhokahalo ea ho ba le kutloisiso e tebileng ea' maraka. Ho hlakile ho bona tlholisano e kholo ho sa tsotelehe hore na khoebo ea hau e sebetsa indastering efe, leha ho le joalo, phetolelo e u thusa ho rala le ho rera leano le betere.

Ho khetha litharollo tsa rona tsa profeshenale ho ka thusa khoebo ea hau ho bona boikitlaetso bo botle mme ho re khetha ho ka u thusa ho bona litholoana tse ntle. Sheba mabaka a etsang hore re tšepeloe ho fana ka litharollo tsa phetolelo ke bareki ba rona: a)- Comprehensive Language Solutions: Re na le bafetoleli ba tsebang boikarabelo ba bona 'me ba etsa bonnete ba hore re fana ka liphetolelo tse felletseng tse tla re thusa ho bona liphetho tse ntle.
Post Reply