Netlify Software Development Kit (SDK)
Haʻaheo ʻo Netlify i ka hoʻolaha ʻana i ka loaʻa maʻamau o Netlify SDK, ka hana aʻe i ka hoʻoikaika ʻana i nā hui hoʻomohala e hoʻopololei i ke kaʻina hana o ka lawe ʻana i kā lākou mau manaʻo mai ka manaʻo e ola ʻikepili telemarketing i ka hana wikiwiki a me ka nui. Kōkua ʻo Netlify SDK i nā hui hoʻomohala e hoʻonui i ka huahana me ka hoʻohui ʻia ʻana, loaʻa ka maʻalahi e pono ai lākou e kūkulu i kahi papa hana composable e hoʻonui ana, a kōkua iā lākou e hoʻolōʻihi i ko lākou manawa-i-makeke.
I kēia au hou, he mea koʻikoʻi ka ʻike hoʻomohala (DX) i ke kōkua ʻana i nā hui hoʻomohala ʻoihana e kūleʻa. Makemake nā hui hoʻomohala e hana hou, hoʻoponopono i nā pilikia paʻakikī, a neʻe wikiwiki. ʻAʻole lākou makemake e ʻike iā lākou iho e kūkulu ana i nā hoʻohui i hana ʻia a hana i nā workarounds no ka hoʻopili ʻana i nā ʻōnaehana like ʻole. Ke lawe nei mākou iā Netlify SDK e kōkua i nā hui e hoʻomaka, hoʻonui, a hele i ke ola wikiwiki me ka liʻiliʻi o ka hoʻonohonoho ma mua o ka wā ma mua.
No ke aha ʻo Netlify SDK?
He maikaʻi nā pōmaikaʻi e loaʻa mai i nā papa hana composable, akā e hoʻomaka me kahi pāpaʻi hakahaka hiki ke hoʻoweliweli a hoʻopau i ka manawa. No nā hui e ʻimi nei e neʻe wikiwiki, kūkulu mau, a me ka hoʻonui ʻole ʻana - Hāʻawi ʻo Netlify SDK i kēia mau pono:
Hoʻonui i ka hana
He paʻakikī mau ka Interoperability no nā hui hoʻomohala, ʻo ia ke kumu nui i kūkulu ai mākou iā Netlify SDK. Inā he mea hoʻohana hope o ka hoʻohui ʻana a i ʻole ka mea hoʻomohala i kahi hoʻohui, hoʻohālikelike ka Netlify SDK a hoʻoponopono i ka UX a me DX no nā mea ʻelua, ʻo ia hoʻi, hiki i kāu hui ke wili pono a kaomi i nā hoʻohui i mākaukau i nā pae āpau o ke ola ola. (hoʻolālā, kūkulu, a me ka manawa holo).
E hoʻolōʻihi i ka manawa e ola ai i ka hana
ʻAʻole maikaʻi ke kūkulu ʻana mai ka honua aʻe a hiki ʻole ke loaʻa, i ka wā e hālāwai ai i nā koi o ka mākeke hou. Pono nā hui hoʻomohala e noʻonoʻo, hana, pivot, a hoʻopuka - ʻoi aku ka wikiwiki. Hoʻopau ʻo Netlify SDK i ka paʻakikī a me ka paʻakikī o ke kūkulu ʻana i nā mea e hiki mai ana no kāu hui, me ka mana o ka mana maʻalahi, nā kaʻina hana hoʻomohala maʻamau, a me nā mea hoʻonaʻauao piha. Aia ʻo Netlify SDK e kōkua i ka paionia i ke ala i mua i hiki i kāu hui ke nānā aku i ka hana hou ʻana me ka hoʻohui pono ʻana i nā ʻāpana modular o kahi hoʻolālā maʻalahi a hiki i ka wā e hiki mai ana.
Ke hoʻolaha nei i ka loaʻa nui o Netlify Software Development Kit (SDK)
-