Google Discover është një bankë e përmbajtjes e rrëshqitshme në celularin tuaj. Është përmbajtje e përshtatur që përdor një algoritëm që liston përmbajtjen që lidhet me pëlqimet dhe interesat tuaja bazuar në atë që kërkoni dhe lexoni duke analizuar aktivitetin tuaj të uebit dhe aplikacionit së bashku me vendndodhjen tuaj.
Cilat janë marketingu më i Të dhënat e numrit të telefonit celular të përditësuar në vitin 2024 mirë i përmbajtjes & Tendencat e SEO?
Kjo është sigurisht një minierë ari për tregtarët e përmbajtjes pasi lejon që përmbajtja juaj të shfaqet në burimet celulare të njerëzve pa kërkuar asgjë. Pra, si e futni përmbajtjen tuaj në Google Discover?
Krijo përmbajtje fantastike - kjo mund të duket e qartë, por Google dëshiron vetëm të vendosë përmbajtjen më të rëndësishme dhe me cilësi të lartë përpara përdoruesve të tij, kështu që bëje tënden të dallohet
Fokusohuni te autoriteti dhe besueshmëria - Google e do ekspertizën dhe do ta rendit përmbajtjen autoritare lart, prandaj përfshini citate nga ekspertët ose demonstroni pse jeni lider në këtë temë
Optimizoni uebsajtin tuaj - nuk është mirë të kesh përmbajtje të shkëlqyer nëse i sillni në një faqe interneti që është e ngadaltë ose e paarritshme
Mendoni për titujt tuaj - Shmangni titujt e tepërt promovues ose klikim, pasi ata do të çaktivizojnë audiencën tuaj
Bëjeni përmbajtjen në kohën e duhur - Përdoruesit duan përmbajtje të përshtatshme dhe në kohë, kështu që përpiquni të prekni tendencat ose aktivitetet me vlerë lajme
Përfshi pamje të shkëlqyera - Google Discover ka të bëjë me pamjet, prandaj sigurohuni që të përfshini imazhe tërheqëse dhe të rëndësishme në përmbajtjen tuaj
Toon beson se pamjet vizuale po bëhen gjithnjë e më të rëndësishme për Google. “Kërkimi i imazheve po bëhet gjithnjë e më shumë për Google. Google Discover po ndryshon mënyrën se si ne përdorim Google dhe faqet që kanë imazhe vërtet të mira kanë filluar të renditen më mirë.”
3. Përmbajtja interaktive është në rritje
Gjatë viteve të fundit, përmbajtja interaktive ka fituar popullaritet në mesin e markave, pasi i nxit klientët dhe klientët të angazhohen. Llojet e përmbajtjes interaktive përfshijnë kalkulatorë, kuize, sondazhe, harta, infografikë, lojëra dhe shfaqje televizive si Black Mirror's: Bandersnatch .
Sipas raportit të Gjendjes së Përmbajtjes Interaktive të Gjeneralit të Kërkesës , përmbajtja interaktive merr dyfishin e ndërveprimit të përmbajtjes statike dhe mund të jetë veçanërisht e dobishme për fushatat e marketingut B2B, si p.sh. uebinarë të drejtpërdrejtë ose ngjarje virtuale.
Ka shumë mënyra për të përdorur përmbajtje ndërvepruese përgjatë gypit të marketingut dhe lloje të ndryshme kanë qëllime të ndryshme si ndërgjegjësimi i markës ose gjenerimi i drejtimit. Për shembull, ky infografik interaktiv nga Marriot Hotels udhëzon një përdorues në një udhëtim për të ndihmuar në zgjedhjen e aktiviteteve në Scottsdale, Arizona.
Cilat janë marketingu më i mirë i përmbajtjes & Tendencat e SEO?
Një pjesë e përmbajtjes ndërvepruese që e kemi gjetur të suksesshme në drejtimin e trafikut dhe drejtimeve është Testi i Aftësive Dixhitale të DMI . Ai u ofron njerëzve të interesuar për të vlerësuar njohuritë e tyre dixhitale një mënyrë për të parë nivelin e njohurive të tyre dhe për të parë fushat e marketingut dixhital në të cilat ata janë të fortë dhe të dobët.
Google Discover është i fokusuar në imazhe të shkëlqyera
-