Na e manatu moni o le a ou amataina le lisi ma se isi lava nai lo le tamaititi sili ona lototele ma sili ona atamai i le 1990s na iloa? Ou te le moemiti i ai!
Mafaufau i ai, e ui i lea: Kevin McCallister o se matai fuafuaga, ma o lana fuafuaga ma le totoa o le puipuiga o le fale e faasaoina ai lona ola ma puipuia le fale o lona aiga (e leai se mea e fai i le IQ o le Wet Bandits!). Pe tatou te talanoa e uiga i pakete vali, o le moliuila, poʻo se uʻamea vevela i foliga, o le fuafuaga a Kevin e sili atu le leai o se fuafuaga a le Wet Bandits i soo se taimi. O se fiafiaga, ma e oo mai lava i le taimi nei, le matamata atu i le faataunuuina atoatoa o fuafuaga a le tamaitiiti e valu tausaga le matua.
O le aʻoaʻoga maketi iinei o le pei o Kevin McCallister, ae le o le Wet Bandits (o ai e manaʻo e pei o Wet Bandits, aʻo lea?) E pei lava o Kevin na faʻamoemoe lelei i gaioiga uma a le au gaoi ma faia ni mailei Fa'afouina 2024 Fa'amatalaga Numera Telefoni Fe'avea'i fatufatuaʻi e puipuia ai lona fale, e manaʻomia le maketiina lelei. fuafuaga fa'aeteete ma mafaufauga fa'ata'atia. E ala i le ave o se itulau mai le tusi taʻaloga a Kevin-o le sauniuni, faʻapitoa, ma fetuutuunai-e mafai e tagata maketi ona fatuina ni faʻasalalauga lelei e le gata ina ausia a latou sini ae faʻamautinoa ai le manuia mo se taimi umi i le suiga o le maketi. Pe o se fuafuaga laʻititi poʻo se faʻasalalauga faʻaautomatika atoa, o se fuafuaga o gaioiga o le a umi se auala e faʻamautinoa ai lou manuia - ma puipuia lou fale!
Mai Clark Griswold: Aua le Faasalalauina Tele Manifinifi
Oi, lelei Sparky, ose uiga fa'aleaganu'u masani ma fa'avalevalea o le Kerisimasi. E manao Clark e momoli atu le Kerisimasi atoatoa i tagata uma o lona aiga, ma e galue malosi o ia e faataunuu. O le mea e leaga ai, o se ponesi o le Kerisimasi, o se pipi mago, o se squirrel, ma le ola o lona Tausoga o Eddie e faʻaumatia taimi uma ma taumafaiga a Clark i aso malolo a le aiga.
E taumafai Clark e fai mea uma e mafai ona e faia i le taimi o le Kerisimasi, mai le tipiina i lalo o se laʻau tele i le mauaina o se fale e sili ona matagofie le teuteuina i le faʻaaluina o le tele o se meaalofa tele mo lona aiga. E faigofie ona iloa i se taumafaiga ina ia atoatoa le Kerisimasi, e sosolo e Clark o ia lava i se tulaga manifinifi ma toetoe lava a faaleagaina mea uma.
I le lalolagi pisinisi, i soo se auala, faataitai i le naunautai o Clark mo le fatuina o se mea e manatua pea. Ae 'aua ne'i fa'asalalauina oe e fa'amamafa tele e ala i le taumafai e fa'aoga i so'o se faiga tau maketi o lo'o avanoa mo oe. Afai e iai sau 'au toʻaitiiti poʻo se tupe maualalo, e sili atu ona aoga le faia o se mea se tasi pe lua lelei nai lo le taumafai e fai mea uma ae le manuia.
Manatua o le itiiti ifo, pe a fai lelei, e masani ona maua mai iʻuga sili atu nai lo le faʻasalalauina o oe lava ia manifinifi. Fa'aalu le taimi e iloilo ai le malosi o lau 'au, fa'agata o lau paketi, ma mea e fiafia i ai lau au fa'atatau. E ala i le filifilia ma le faʻaeteete ma faʻataʻitaʻiina ni nai faiga faʻatauga autu, e mafai ona e fatuina se faʻamanatuga sili atu ma le aʻafia i le lalolagi pisinisi aʻo faʻatumauina lou ola mama ma ausia le tuputupu aʻe gafataulimaina.
Mai ia Kevin McCallister: Fuafuaga e Faia Atoatoa
-