Te Mana o Apple Marketing Karere

Showcase, discuss, and inspire with creative America Data Set.
Post Reply
relemedf5w023

Te Mana o Apple Marketing Karere

Post by relemedf5w023 »

I roto i te ao o te hangarau me te auahatanga, kare e kore kua whakapumautia a Apple hei kaiarahi mo te ao. Ko tetahi waahanga nui i whai waahi nui ki te angitu o nga hua Apple ko ta raatau korero hokohoko. Mai i te kaupapa rongonui "Think Different" tae noa ki nga panui "Shot on iPhone" hou ake nei, kua tukuna e Apple nga karere kaha me te whakahihiri e pa ana ki nga kaihoko. I roto i tenei tuhinga, ka tirotirohia e matou te paanga o te panui hokohoko a Apple mo o raatau tohu tohu me te pono o nga kaihoko.

Te Hiranga o te Karere Tauhokohoko Kaha

He mea nui te karere hokohoko kaha mo tetahi waitohu e titiro ana ki te whakatu i tetahi waahi kaha ki te maakete. Ka noho hei turanga mo nga mahi hokohoko katoa. Ko te karere hokohoko a Apple e aro tonu ana ki nga mahi auaha, hoahoa me te ngawari. Na tenei maamaa me te rite tonu i awhina a Apple ki te wehe i a ia ano mai i nga kaiwhakataetae me te hanga i te turanga kaihoko pono.

Te Putanga o te Karere Tauhokohoko a Apple

Ko te karere hokohoko a Apple kua tipu ake i roto i raraunga telemarketing tau ki te whakaata i nga ahuatanga rereke o te hangarau me nga hiahia o nga kaihoko. I nga ra o mua, ka tuu a Apple i a ia ano hei rereke ki nga kaihanga PC tuku iho, e whakanui ana i te mahi auaha me te takitahi. I te tipu haere o te kamupene, ka huri tana karere ki te whakanui i te hoahoa kiko me te atanga ratarata-kaiwhakamahi o ana hua.

Image

Te Whakanuia i te Piira Kare-a-roto

Ko tetahi o nga tino kaha o te panui hokohoko a Apple ko tona kaha ki te whakaoho i nga kare-a-roto i roto i nga kaihoko. Na te arotahi ki nga kaupapa penei i te mahi auaha, te herekore, me te auahatanga, kua kaha a Apple ki te hanga hononga kaha me ana hunga whakarongo. Ka kitea tenei tono kare-a-roto i roto i nga kaupapa whakahirahira penei i te panui "1984" Super Bowl me te raupapa "Shot on iPhone".
Te hanga i te pono mo te waitohu
Ko te karere hokohoko a Apple he mahi nui ki te hanga i te pono o te waitohu i waenga i nga kaihoko. Na roto i te tuku karere i nga wa katoa e pa ana ki o raatau hunga whakarongo, kua taea e Apple te hanga i te ahua o te hapori me te whai waahi ki ona hua. Na tenei, na tenei i arahi ki te taumata teitei o te pono o te waitohu me te whakahoki ano i te whanonga hoko.

Te mahi tahi me nga Kaihoko

Ko tetahi atu waahanga nui o te panui hokohoko a Apple ko tana arotahi ki te whakauru ki nga kaihoko i runga i te taumata whaiaro. Na roto i nga kaupapa penei i te Apple Store Genius Bar me nga huinga tautoko ipurangi, kua hangaia e Apple he punaha tautoko kaha mo ona kaiwhakamahi. Ko tenei huarahi whakawhaiaro kua awhina i te whakapumau i te pono me te pono i waenga i nga kaihoko.
Whakamutunga
Hei whakamutunga, ko te karere hokohoko a Apple he taputapu kaha kua awhina i te whakatuu i te waitohu hei kaiarahi mo te ao mo te hangarau. Na te aro ki te auahatanga, te hoahoa, me te tono kare-a-roto, kua kaha a Apple ki te hanga hononga kaha ki nga kaihoko me te hanga i te turanga kaihoko pono. I te wa e tipu haere tonu ana te hangarau, kare e kore ka whai waahi nui te karere hokohoko a Apple ki te hanga i te angitu o te waitohu a meake nei.

Kia mahara, ko te matua ki te panui hokohoko

angitu ko te riterite, te marama, me te tono kare-a-roto. Ma te whai i enei maataapono, ka taea e nga waitohu te hanga i te paanga pumau ki o raatau hunga whakarongo me te hanga turanga kaha mo te tipu a meake nei.
Whakaahuatanga Meta: Te tirotiro i te kaha o te panui hokohoko a Apple me te pehea i awhina ai ki te hanga i te pono o te waitohu me te pai ki nga kaihoko. Akohia me pehea te tono kare-a-roto me te rite tonu te mea matua ki te rautaki hokohoko angitu.
Post Reply